AUDITCHAIN..!!


Технологія blockchain досягла такого рівня, коли весь світ не може обійтися без неї. Ми виявили, що ця технологія робить щоденний заголовок новин, що символізує глобальне та швидке прийняття цієї технології. Але, попри велич і потенціал цієї технології, все ж є деякі речі, які потрібно вдосконалити при її використанні. У нас є кілька і різних мереж blockchain, таких як блокчейн біткойн, ефіриум блокчейн, EOS блокчейн, блокчейн трон і деякі інші. Рівень труднощів, пов’язаних з кожною з цієї блокчейн-мережі, змінюється залежно від типу блокчейн.

У нас є блокчейн, який більш громіздкий і складний у використанні, ніж деякі інші, у нас також є такі, які прості у використанні, але їм не вистачає деяких інших якостей. Візьмемо для прикладу швидкість транзакції, яка залежить виключно від характеру блокчейн-транзакції. Деякі транзакції потребують кількох годин, перш ніж її можна буде підтвердити в мережі блокчейн, деякі блокчейн також стягують високі комісії за трансакції та майнінг. Саме тому нова команда зібралася навколо, щоб виправити цю проблему, запустивши новий блокчейн-проект, відомий як AUDITCHAIN.
Auditchain лідирує у розвитку першої у світі децентралізованої безперервної перевірки та екосистеми протоколу фінансової звітності в режимі реального часу для забезпечення цифрових активів та підприємств та їх розкриття. Auditchian дозволяє здійснювати постійну зовнішню перевірку системи та системи управління, управління фінансовими даними та середовищами розкриття інформації мережею CPA та Chartered Accountants. Альянс DCARPE — це консорціум з бухгалтерського обліку, аудиту та фінансової звітності, що складається з CPA, сертифікованих бухгалтерів, постачальників програмного забезпечення та розробників програмного забезпечення, які вносять ресурси на розробку та сприяння прийняттю Протоколу про гарантування та розкриття інформації DCARPE. Крім того, Auditchain дозволяє підприємствам надавати зацікавлені сторони з найвищими рівнями впевненості через децентралізовану зовнішню перевірку підприємств на основі консенсусу.

Підвищення нової бездоганної економіки впевненості
Функціонал AUDT Token використовує новий світ децентралізованої впевненості та розкриття інформації. Саме це сприяє прозорості сучасного підприємства від початкової сертифікації, раннього виявлення та виправлення до фінансової звітності в режимі реального часу з найвищими рівнями впевненості через децентралізовану зовнішню перевірку підприємства.

Про токен AUDT
Доступ до мережі аудиту
AUDT Token розблоковує набір програм та найбільш надійну та надійну децентралізовану мережу служб забезпечення та звітності підприємств.

Послуги мережі аудиту
AUDT Token — це основна валюта та корисна програма для обслуговування програмних послуг, платежів за гарантії та розкриття інформації. AUDT розблоковує мережеві сервіси, які забезпечують найвищий рівень прозорості для інвесторів та зацікавлених сторін за частку витрат на традиційний аудит та звітність.
Іноперабельність мережі аудиту
Як протокол другого рівня, Auditchain забезпечує безперебійну сумісність між приватними та державними блокчейном, що забезпечує надійну корисність та атомне врегулювання торгової кредиторської заборгованості.

Плата за AUDT
Комісії AUDT для підприємств можуть бути зведені до нуля коштом розподілу доходів від підписки та участі підприємств у децентралізованій бездоганній екосистемі впевненості.

Преміум-гарантія зацікавлених осіб
AUDT дає змогу зацікавленим сторонам розблокувати та переглянути деталізовану аудиторську аналітику підприємства та детальну інформацію про фінансові результати, які забезпечують найвищий рівень прозорості від системи підприємства та статистики контролю до фінансових показників у реальному часі.

Про TGE
Auditchain буде проводити захід генерації токенів (“TGE”) на загальну суму 250 000 000 AUDT, який спочатку буде запущено в мережу Ethereum шляхом розгортання смарт-контракту ERC20.
Всього до 100 000 000 AUDT буде продано достроковим усиновлювачам, 45 000 000 буде виділено на “Доказ HODL” Airdrop, 25 833 333 буде виділено команді, до 25 833 333 буде призначено для радників, до 25 833 333 буде виділено у зв’язку з партнерствами, 15 000 000 будуть виділені для ранніх усиновителів, а до 12 500 000 буде виділено у зв’язку з 

нашою виборчою кампанією.
AUDT буде використовуватися абонентами для споживання гранульованих рівнів фінансової деталізації та аудиторської аналітики, опублікованих підприємствами, які приймають протокол впевненості та розкриття інформації DCARPE TM через Провідник 

DCARPE TM.
Після запуску протоколу впевненості та розкриття інформації DCARPE TM, 12 500 000 додаткових AUDT щорічно буде видаватися у зв’язку з винагородами. Річні суми винагороди є приблизними та залежать від фактичного часу блоку.

Умови Airdrop
Airdrop “Доказ HODL” буде містити падіння до загальної кількості 45 000 000 токенів AUDT у чотирьох (4) окремих каскадах для ранніх приймачів протягом однорічного періоду після завершальної фази IEO Auditchain.
Адреса гаманця повинна містити залишок токенів AUDT на момент знімка,
Залишок токенів AUDT, що містяться в кожній адресі гаманця, повинен бути однаковим за станом або містити більшу кількість для кожного з послідовних блоків після знімка.
Жодна AUDT не може бути переміщена або перенесена в будь-який час з адреси гаманця. Кожен блок буде ревізований, щоб перевірити, чи не відбулося переміщення жодного AUDT між блоком знімків та Airdrop. Будь-який рух будь-якої суми призведе до позбавлення цієї адреси для конкретного Airdrop.
Розрахунок розподілу Airdrop'
Кожен Airdrop буде розподілений на придатні гаманці, що містять баланс токенів AUDT, пропорційний їх частці в загальній кількості токенів AUDT, що утримуються відповідними гаманцями. Це буде обчислено за такою формулою:
Загальна сума Airdrop, помножена на кількість AUDT, що утримується усиновлювачем, поділене на загальну кількість AUDT, що має право на отримання Airdrop, дорівнює кількості AUDT, яку ви отримаєте за кожен Airdrop.

Додаткові функції та пропозиції від громади'
Ефірна віха: 10 000+ — використовуватиметься у всій дорожній карті для пропозицій та функцій, орієнтованих на громаду, а також прискорення віхи. Команда folio.ninja постійно отримуватиме відгуки від початкових учасників, користувачів та більшої кількості криптовалют. Ми запрошуємо всіх користувачів взяти участь у нашому каналі

 Slack для обговорення'


close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==