SİGORTACILIKTA BLOK ZİNCİR DESTEKLİ DEVRİMSEL YAKLAŞIM: BLACK INSURANCE !!

Screenshot_6.png
Gelişen teknoloji her alanda kendini gösteriyor. Özellikle iş dünyasında yapılan yeniliklerden bizler de doğrudan etkileniyoruz. Sigortacılık da bu sektörlerden bir tanesi. İleride başımıza gelmesi muhtemel risklere karşı önceden ödemeli olarak kendimizi güvene alıyoruz aslında. Sigortacılığın başlangıcı 14. yy. la kadar dayanmaktadır. 
Dev bir sektör haline gelen sigortacılıkta hala aksayan ve içinden çıkılamayan problemler bulunmakta. Eskiden kullanılan e- tablolar ve kâğıtlar dolayısıyla verimsizlikler yaşanmaktadır. Aynı zamanda sigortacılar verdikleri eksik bilgilerle bizleri yanlış yönlendirmekte sigortayı bizlere pazarlayan kişiler ise kendi tasarlamadıkları bir konuyu bizlere anlatırken sıkıntılar yaşamaktadırlar. Küresel sigortacılıkta çok fazla aracının olması da sigorta ürünleri piyasaya sürülürken zaman kaybı yaşanmasına neden oluyor.
Screenshot_7.png
Bu problemlere son vermek için BLACK INSURANCE yaklaşımı son derece dikkat çekicidir. Bu 4 trilyon dolarlık dev pazarda blok zincir teknolojisini arkasına alan yaklaşım brokerleri direk yatırımcıyla buluşturup, brokerlerin, acentelerin, MGA’ların kendilerine ait sanal sigorta şirketi tasarlayıp eserlerini piyasaya sürmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Böylece sigorta acenteleri şirketlerini sanal olarak kendileri oluşturacak ve bunun için sermaye sağlanmış olacaktır.
Screenshot_8.png
Black, sigorta şirketlerinden finansal destekçilere riski aktarırken blok zincir kullanarak aşağıdaki kolaylıkları da beraberinde getirecek:
#Yaşanan tüm verimsizlikler en asgari düzeye inecek,
#Verilerin blokajlarda güvenli bir şekilde saklanması sağlanacak,
#İşlemlerde akıllı sözleşmelerin kullanılması şeffaflığı sağlayacak,
#Platform üyeleri arasında hızlı iletişim sağlanmış olacak,
#Kişiler aradan çıkarak sektör daha verimli hale gelecek.
Screenshot_9.png
Ayrıca Black Insurance’nin bilim danışmanlığını yapan Profesör Alex Norta akıllı sözleşmeler konusunda önde gelen uzmanlardan biridir. E-ticaret işlemleri, yazılım mimarisi ve mühendisliği, çoklu web gibi birçok konuda uzmanlığı bulunan Profesör NORTA : “ serbest piyasa mekanizmalarında bulunan aşırı bürokrasi ürünlerin piyasaya sürülmesini yavaşlatmıştır. Blok zincir teknolojisi bu bürokrasiyi daha hızlı daha güvenilir ve daha ucuz olan bir kontrol sistemiyle değişimdir aslında. Böylece sektörün ihtiyacı hızlı ve ekonomik şekilde karşılanmış olacak” ifadelerini kullanmıştır.
Şirketin kurucusu Risto ROSSAR ise: 10 yıldan fazla zamandır sigorta sektöründe olduğunu belirterek müşterilerin endişelenmeden işlerini yapmaları gerektiğini yaşanan verimsizliklerin ise teknolojiyle çözülebileceğini ve böylece kesintisiz bir sürç yaşanabileceğini belirtiyor.
Black, sigortacıların sigorta riskine direk yatırım yapmalarını sağlayarak bu pazarın işleyişini tamamen değiştirecek dijital bir sigorta şirketi olma özelliğine sahiptir. Böylece geleneksel sigorta şirketlerindeki büyük maliyetler, yavaşlık ve bürokrasi olmadan tüm işlemler halledilebilecektir.
Screenshot_10.png
Black tarafından türetilen kavramlar blok zincir topluluğunda oldukça dikkat çekti. Bu senenin başında şirket Tallin Blockchain Konferansında AB ve Estonya’da yapılan blok zincir düzenlemeleriyle ilgili bir panelde yer aldı. Son derece yenilikçi ekip aynı zamanda Tokyo ICO Pitch Yarışması’nda 2. sırada yer alarak başarısını da kanıtlamış oldu. Gelecek günlerde yapılacak konferans ve etkinliklere katılmayı planlayan ekip son derece çalışkan ve yenilikçi.
Screenshot_1.png
Black Insurance 2 tür token kullanacak. 1- BLCK: Alt yapıya güç sağlayarak platforma erişimi ve sistem güncellemelerinde oylama yapmak, platformda sigorta yönetmek için kullanılır. 2- BST: Platform hazır olduğunda verilecek aynı zamanda sigorta sermayesindeki yatırımı temsil edecektir.
Son olarak blok zincirin sigortacılığa Black sayesinde katkılarını şöyle özetleyelim:
Süreçlerin daha verimli olması sağlanarak gelişmiş risk yönetimi kullanılacak aynı zamanda güçlü tazminatlarla güven artışı olacak, geniş kitleye hizmet imkânı sağlanacaktır. Daha fazla bilgi için internet sitesi https://www.black.insure/ veya teknik raporu https://www.black.insure/whitepaper.pdf?pdf=whitepaper.pdfinceleyebilirsiniz.
ICO ve Token Bilgileri'
Screenshot_4.png
#Token: BLCK
#Fiyat: 1 BLCK = 0,20 USD
#Platformu: Ethereum
#Kabul Birimi: BTC, LTC, ETH
#Minimum Yatırım Miktarı: 100 USD
#Soft Cap Miktarı: 2.000.000 USD
#Hard Cap Miktarı: 45.000.000 USD

Screenshot_3.png
Yol Haritası'
Yol haritası ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitesi https://www.black.insure/ veya teknik raporu https://www.black.insure/whitepaper.pdf?pdf=whitepaper.pdfinceleyebilirsiniz.
Screenshot_2.png
Black Proje Ekibi'
Black projesinin başarılı ekibi son derece basit, güvenli ve teknik olarak güçlü bir platform sunmak için tüm gelişmiş hizmetleri teknolojiden de istifade etmek suretiyle müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Yukarıdaki yol haritası da bu amaçlar doğrultusunda detaylı olarak hazırlanmıştır. Yenilikçi uygulamanın arkasındaki başarılı ekibin bu alanla ilgili ciddi tecrübesi ve birikimi bulunmaktadır.
Screenshot_5.png
( Faydalı Linkler )
Black platformu ile ilgili daha fazla bilgi için sizlere sunduğum faydalı linklere bakmanızı ayrıca telegram başta olmak üzere sosyal medya platformlarına üye olmanızı tavsiye ederim.
İnternet Sitesi: https://www.black.insure/


close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==