Refine Medium Medya Anlayışını Değiştiriyor

Refine Medium, elbette, Ethereum blok zincirine dayanan ve herkes için yüksek kaliteli ve tematik içerik sağlayan merkezi olmayan bir platformdur. Platformun yaratıcıları ve hepimiz, onu sadece kendileri için değil başkaları için de yararlı bir şeyler yapması için teşvik etmesini bekliyor.

Refine Medium gibi bir platform yaratmanın amacı benim düşünceme göre iki sebep. Birincisi, bu kullanıcının YouTube tarafından birleştirilmediğinin kanıtıdır. YouTube'un ana problemi, çok rahatsız edici önlemlere yol açmayan korkutucu kurallardır. Rafine Medium, bu gibi uygun olmayan önlemleri hariç tutar ve kullanıcıya ve içerik oluşturucuya hareket özgürlüğü verir (makul sınırlar içinde). YouTube platformunda manipülasyonlar ve hile yapmak mümkün ise, o zaman Refine Medium platformunda bu işlemler akıllı platformlar nedeniyle gerçekleştirilemez, bu platformda validator rolünü oynar.


İkincisi, yüksek kaliteli içerik oluşturmak ve kendi videolarını tanıtmak, video blogcularının tanıtımını yapmaktır. Yine, YouTube'u karşılaştırın. Herhangi bir nedenden ötürü video intihal olarak tanınırsa, o zaman pratikte görüntülemenin dışında tutulur ve reytingin altına düşer. Bazen, bu benzersiz videolarla olur. Orta Rafine platformunda bu tür hatalar hariçtir. Ve bu nedenle, en üst sıraya çıkmak zor değildir. Önemli olan, kendi başımıza yapılan faydalı ve kaliteli videoları yüklemek.

Ünlü olmak ve Refine Medium'da şöhret kazanmak için, her kullanıcının dört adımdan geçmesi gerekecek. İlk adım bir acemi. Platforma henüz yeni giren ve kendi videolarını yüklemeye başlayan kullanıcılar. İkinci aşama - çalışmaları Refine Medium moderatörleri tarafından denetlenen kullanıcılar. Üçüncü adım, platformda ilgi çekici videolara saygılı ve yayılmış olan kullanıcılar. Dördüncü aşama, platformda üst sıralarda bulunan ve uzun vadede toplumda iyileştirme için çalışmaya hazır olan ve yeni gelenlere yardım eden profesyonel kullanıcılar.

Doğal olarak, Refine Medium platformunun en iyisi olduğunu söylemek temelsizdir, değiliz. Aradaki farkın ne olduğunu daha iyi görelim ve söz konusu platformun rakiplerinden gerçekten daha iyi olduğu doğru mu?


YouTube'da bazen küçük bir videonun bile saatlerce yüklendiği bir sır değil. Servisin kendisinin suçlu olduğunu söylememek değil, bazen sunucuları da yüke dayanamaz. Yükleme mekanizması, bir p2p ağı üzerinden yapılmasından farklı olan Refine Medium platformunda görülebilir ve bu, bazen yükleme sırasında fren yapan aracıları dışlar. Ayrıca, videonun yazarı için yeterli gizlilik sağlar.

Çoğu merkezileştirilmiş video platformunda, veriler bir yerde saklanır ve bunların tehlikeye girme ihtimalinin yüksek olması durumunda, Refine Medium platformunda her şey böyle olmaz. İlk olarak, tüm kişisel veriler dağıtılmış olarak saklanır. İkincisi - böyle bir depolama daha fazla güvenlik sağlar, bu nedenle kişisel verilerin çalınması imkansızdır. Rafine platformu, kontrol panelindeki tüm öğelerin düzenli bir şekilde düzenlenmesidir. Her şey raflara yerleştirilir ve yerindedir. Bu nedenle, belirli bir bölüme gitmeniz gerekiyorsa, onu aramanıza gerek yoktur. Sadece bir düğmeye basın, doğru yerdesiniz.

Erişilebilirlik açısından, kullanıcının isteğine göre kullanıcının aradığı şeyin bulunduğu video içeriği arama algoritmasını kastediyorum. Ayrıca, herhangi bir zamanda yapmak mümkündür. Modern video platformlarında yalnızca video yaratıcılarının para kazanabileceğini biliyoruz. Ancak platform Refine Medium diğer tarafa gitmeye karar verdi. İçerik içerik oluşturucuları ile bunu görüntüleyenler arasında eşit bir kazanç dağılımı. Kabul ediyorum, çünkü video blogcular görüntülenmediği takdirde kazanamayacaklardı.

Telif haklarına uyumu izleyen hiçbir aracı olmayacak. Bu pozisyonda, tüm telif haklarına uyumu izleyen bir moderatör olacaktır. Birisi şikayet ederse, tüm taraflar incelemeye katılacaktır. Bu daha dürüst bir içerik dağıtım politikasına yol açacaktır.

Şimdi Refine Medium projesinin liderlerinin planlarına göre, şimdiden neler yapıldığını ve gelecekte bizi neler beklediğini görelim.

3 çeyrek 2018 - fikirlerin oluşumu ve profesyonel ekibin seçimi;

Pazar araştırması.

4 çeyrek 2018 - proje geliştirme planlaması;

Bir şirketin ve alan adının tescili;

Teknik belgelerin yayınlanması.

1 çeyrek 2019 - web sitesi açılışı;

Teknik dokümantasyonun son versiyonunun çıktısı;

Bu faaliyet alanında danışman ve uzmanların işe alınması;

Airdrop ve Ödül Vermek.

2 çeyrek 2019 - yakın ICO’nun duyurulması;

Bir pazarlama kampanyası başlatın;

Özel bir jeton satışı başlat;

Satış öncesi belirteçleri başlatın.

3 çeyrek 2019 - ortaklarla anlaşma yapılması;

Hataların giderilmesi için çalışın.

4 çeyrek 2019 - borsalarda işlem yapma;

İkinci tur Airdrop.

1 çeyrek 2020 - arama motoru optimizasyonu başlangıcı;

Platformu diğer alanlarda kullanma;

Kullanıcı sayısının arttırılması;

Uygulamanın test edilmiş versiyonunun çıktısı.

2 çeyrek 2020 - kullanıcılar için uygulama sürümünün piyasaya sürülmesi;

Kendi blok zincirine geç. Yol haritasından gördüğümüz gibi, yöneticiler Refine Medium projesini uzun vadede daha da cazip kılan kendi blok zincirlerine geçiş yapmak için geniş kapsamlı planlara sahiptir . Şahsen, projede YouTube'un ana yarışmacısını görüyorum ve bu gelişim aşamasında projeyi güçlü bir şekilde destekleyeceğim ve fikirlerini çeşitli mekanlarda tanıtacağım.

Twitter Facebook Telegram YouTube Instagram Whitepaper
Reddit Medium Web Sitesi TokenSale ANNThread
İletişim Bilgilerim
BTT PROFILE https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1153401

close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==