Bitillumnati..!!


Bitillumnati-munt is een veilig, veilig en superieur alternatief voor het opslaan van rijkdom in de vorm van digitale valuta, voor beleggers en gewone mensen.
Bitillumnati-munt is een intellectueel eigendom en een toekomstige valuta, aangezien het “DE NIEUWE WERELDORDE” wordt genoemd. De grootste kracht van het team is dat zij sterk en positief geloven in de digitale valuta. Het is wat hen verenigt en vandaag zetten ze hun gezamenlijke inspanningen in voor de ontwikkeling, vaststelling en acceptatie van Bitcoin als een valuta en een nieuwe economie.
Bitillumnati Whitepaper werd gelanceerd op 31 december 2017
https://bitilluminati.com/BIC/document/BIC_Whitepaper.pdf

Je kunt meedoen en contact maken met iedereen over de hele wereld. Deze cryptocurrency is een waarlijk bevredigend doel van globalisering. In de vroege fase van het leven werd het uitwisselingssysteem ingevoerd, waar men goederen kan inruilen voor andere goederen. Toen kwam er zout en toen goud. Maar vanwege het hoge risico van het dragen van goud en uitzendingen van mensen begon het te vermijden en terwijl de wereld verschoof naar papieren valuta en naar voren kwam als dollars.
(US DOLLAR was de beste ter wereld)
Sommige specificaties van BIC zijn als volgt;
Van de 66 miljoen geproduceerde munten kwam 33,33% als eerste aan; H. 22 miljoen munten worden beschikbaar gesteld voor de eerste crowdfunding in zes fasen van elk vijftien dagen. 30% van de munten is gereserveerd voor de sponsors van het bedrijf voor toekomstige planning en ontwikkeling. Er zijn 4% munten gereserveerd voor wedstrijden en bonussen voor wedstrijden / activiteiten en premies.

BIC ontwikkelt de “BITCOIN” onder het SHA256-contract. BIC is opgericht door een groep professionals op het gebied van cryptocurrency. Ons platform is ontworpen om u stabiele en veilige oplossingen te bieden voor uw financieel succes. Bitillumnati is een uniek digital asset opgerichte netwerk effecten sneller trasactions, lagere vergoeding, de veiligheid verhogen en verbetert de beperkingen en de functionaliteit van de eerste cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum Dash, Zcash, Monero, Iota en andere afbreekbare Cryptocurrencies.
BIC ter waarde van $ 28,8

BIC telegramgroep: https://t.me/BitilluminatiTG
Mytherwallet: 0xf02df1350820ecc4C58BF067739900A50722D5Ca 
close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==