Stablecoin på Monero - Crypcore !!!

Under den längsta tiden, sedan starten 2015, har cryptocurrencies alltid haft ett volatilitetsproblem. Bitcoin har upplevt betydande volatilitet sedan det blev den första cryptocurrency som fick människor att ignorera cryptocurrency i allmänhet. Jag minns första gången jag hörde om cryptocurrencies när Bitcoin upplevde extrema prisfluktuationer, och detta väckte tvivel om att investera i den nya digitala valutan.  

Men min nyfikenhet fick mig att gräva djupare, och det var då jag fick lära mig om ytterligare Fördelarna med cryptocurrency jämfört med papperspengar. Många förhärligar fiatpengar för kryptokurser och hävdar att kryptering bara är värdelös digitala tillgångar som skapas från luften. Omvänt kan kryptering inte ha någon fysisk form, men den stöds av matematisk bevis och kryptografi för att säkerställa säkerheten för varje transaktion.

När stabila mynt skapades hjälpte de att lösa problemet med prisvolatilitet, men förde också ett nytt problem. Med tiden får stabila mynt fart när de försöker erbjuda det bästa av kryptoutrymme och världen av fiatvalutor. Människor fick möjlighet att njuta av sekretess för betalningar och omedelbar bearbetning av cryptocurrencies, och å andra sidan åtnjöt de den stabila fria volatiliteten i uppskattningar av lämpliga valutor. Men banksystemets deltagande var i strid med orsakerna till att människor beslutar att använda cryptocurrencies. Dessa banksystem har infört monopol i processen att göra transaktioner med stabila mynt.

Crypcore är ett unikt stabilt mynt, Crypcores värde kommer att ändras från tid till annan beroende på den ekonomiska situationen, till skillnad från vanliga stabila mynt kommer Crypcore inte att knytas. Det biologiska Crypcore-systemet är utformat för att förutse de vilda fluktuationerna i Crypcore-värdet.


Principen för Crypcore-projektet !!!

Transaktionsavgiften på Crypcore blockchain kommer att reduceras avsevärt, eftersom användaren inte behöver betala ytterligare bankavgifter när han köper eller eliminerar stabila mynt. Detta gör Crypcore mycket bekvämt och prisvärd för alla användare.


Viktiga IEO-detaljer

CRYP = 0,00001 ETH

Soft Cap: 3 000 000$

Hard Cap: 7 000 000$

Ta reda på mer om Crypcore på deras webbplats och gör alla dina stabila mynttransaktionsprocesser så säkra och decentraliserade som möjligt utan att möta prisvolatilitetsproblem.

Ytterligare information:








AUTHOR: Mex89
Mytherwallet: 0xf02df1350820ecc4C58BF067739900A50722D5Ca

close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==